Dromen komen uit...!

Ruim een half jaar geleden deden we een oproep voor drie prachtige jonge mensen. Een omroep om financiƫle steun om de beroepsopleiding van hun droom te kunnen gaan doen.

En het is gelukt! Eunice is al gestart en Joan en Emmanuel starten na de zomer met hun opleiding. We kunnen hun dank onvoldoende overbrengen, zo groot en vanuit de grond van hun hart! Misschien zullen wij vanuit hier nooit beseffen wat een groot goed het is om een opleiding te kunnen doen. Laat staan een studie van jouw eigen keuze. Dat zegt iets over het contrast, tussen onze leefwereld en die van hen. En over hun afhankelijkheid, die juist met het behalen van een opleiding een stukje kleiner wordt en hun zelfstandigheid vergroot!

Wat mogen we dankbaar zijn voor onze vrijheid, onze welvaart, onze mogelijkheden. En dankbaar dat we een stukje van onze situatie kunnen uitdelen aan een jong mens aan de andere kant van de wereld, voor wie dat een enorm geschenk is!

Lieve sponsors - en dat bedoelen we ALLE SPONSORS, ook degenen die via andere organisaties dromen waar maken en levens redden - ENORM BEDANKT!