Emmanuel's droom (2)

Ruim een jaar geleden (eerste helft 2014) hebben we een artikel geschreven over Emmanuel (Emmy), de oudste van vijf weeskinderen. 

Helaas troffen wij Emmanuel tijdens ons bezoek in juni 2015 nog steeds thuis aan. in 2013 heeft hij zijn middelbare school diploma gehaald, maar er is tot op heden nog geen financiĆ«le steun gekomen om hem een vervolgstudie te laten volgen. Af en toe doet hij was klusjes (lichamelijk werk bij een boer of een bouwbedrijf), maar dit is onvoldoende om een studie bij elkaar te sparen. Daarom opnieuw de oproep: help deze lieve, introverte, creatieve, humoristische jongen aan vakkennis en ervaring om iets van zijn leven te kunnen maken!

Emmy heeft grote interesse voor computers en schrijven. Dit zou hij graag omzetten in een beroep waarmee hij zichzelf (en anderen) kan onderhouden. Hij zou het liefst een opleiding voor ICT (Informatie en Computer Technologie) of journalistiek volgen. Als je eenmaal een beroep hebt geleerd, leer je het niet meer af! Je stelt hem in staat om verantwoordelijkheid te dragen voor zijn leven (en dat van anderen).

Wil jij Emmanuel financieel ondersteunen en (samen met anderen) gedurende 3 jaar in hem investeren? We zien uit naar je reactie!

UPDATE MEI 2016: het is gelukt! Dankzij een aantal sponsors kan Emmy in september 2016 starten met zijn opleiding journalistiek.